Ani my nestrácame krok s najnovšími trendmi v stavebníctve. Čierna farba je momentálne „in“ nielen u dizajnérov a architektov, ale aj medzi samotnými užívateľmi. Práve preto sme sa rozhodli rozšíriť naše portfólio o čierny komín, ktorý sa dokonale hodí do interiérov a exteriérov prepracovaných do posledného detailu, kde samozrejme nemôžu chýbať naše krby a komíny.

Predstavujeme DW-Black: Čierny komín od značky Jeremias

Predstavujeme vám komín v čiernom vyhotovení pod názvom DW-Black, značky Jeremias. Tento komín je vhodný pre podtlakovú alebo pretlakovú prevádzku, čím ponúka široké spektrum využitia v rôznych stavebných projektoch.

Technické špecifikácie

DW-Black je dostupný s hrúbkou minerálnej izolácie 25 mm alebo aj 50 mm – podľa plánovanej prevádzky. Priemery sú k dispozícii v rozmeroch 130 mm, 150 mm, 180 mm a 200 mm. Je používateľný pre regulované ohniska pracujúce v pretlaku a podtlaku, pre suchú aj vlhkú prevádzku. Je vhodný pre spaľovanie plynu, oleja, dreva alebo peliet. Pri inštalácii vnútorného tesnenia je vhodný aj pre kondenzačné kotly v pretlakovom režime (až do 200 Pa).

Dizajn a funkčnosť

Čierny komín DW-Black nie je len technicky výkonný, ale aj esteticky príťažlivý. Čierna farba pridáva do priestoru nádych elegancie a modernosti. Vďaka svojmu sofistikovanému vzhľadu sa tento komín stáva výrazným dizajnovým prvkom, ktorý môže dramaticky ovplyvniť vizuálnu identitu priestoru.

Prispôsobiteľnosť a flexibilita

Čierny komín DW-Black je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym architektonickým štýlom a dizajnovým konceptom. Či už ide o moderné minimalistické interiéry alebo tradičné rustikálne exteriéry, tento komín sa bez problémov integruje do každého prostredia. Jeho čierne prevedenie umožňuje jeho využitie ako dominantný prvok alebo naopak, ako nenápadný doplnok, ktorý nechá vyniknúť ostatné časti dizajnu.

Ďalšie výhody

Materiál a odolnosť

DW-Black je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, kde je vnútorná vložka z nerezu a vonkajší plast tvorí pozinkovaný plast s čiernou povrchovou úpravou. Je certifikovaný podľa normy EN 1856-1 /-2 CE a vyrobený podľa EN ISO 9001: 2008. Certifikácia TÜV potvrdzuje odolnosť komína voči korózii pre TO, plyn a pevné palivá (V2).

Široké možnosti použitia

Vďaka širokému portfóliu systému je vhodný pre aplikáciu v súkromných, komerčných a aj priemyselných budovách a projektoch

Služby Reno-therm

Hľadáte spoľahlivé riešenie v oblasti vykurovania a komínových systémov? V Reno-therm ponúkame komplexné služby vrátane návrhu, montáže a údržby krbov a komínov. Profesionálny prístup a kvalitné produkty sú zárukou vašej spokojnosti.

Kontaktujte nás

Ak vás zaujal náš čierny komín DW-Black a máte záujem o bližšie informácie alebo konkrétnu ponuku, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborníci sú pripravení poskytnúť vám všetky potrebné informácie a poradiť vám pri výbere ideálneho riešenia pre váš projekt.

Kontakt:

info@renothermkrby.sk
+421 915 513 985